Tuoksukynttilät

Tunnelmaa kotiin tuoksukynttilöillä – kysy lisää viralliselta PartyLite-konsultilta | Oripää, Loimaa, Huittinen, Turku

Tuoksukynttilät tuovat piristystä ja loihtivat tunnelmaa kotiisi ympäri vuoden. PartyLiten valtavasta valikoimasta löydät taatusti juuri oman kotisi kruunaavat tuoksukynttilät ja muut tuoksutuotteet, kuten tuoksutikut.

Jokaiseen vuodenaikaan ja hetkeen sopivat tuoksukynttilät ja muut PartyLite-tuotteet löydät valtuutetusta PartyLite-verkkokaupastani

Sen lisäksi että tuoksukynttilät tuoksuvat mahtavilta, ne myös näyttävät kauniilta ja tyylikkäiltä. Tuoksukynttilät tuovat kotiisi vienoa tuoksua myös silloin, kun ne eivät pala, joten ne toimivat myös hienoisina huonetuoksuina.

PartyLiten tuoksutuotteet – laatua ja turvallisuutta vaalien

Kaikki PartyLiten tuoksut täyttävät kansainvälisen tuoksuyhdistyksen, International Fragrance Associationin, turvallisuusvaatimukset. Lisäksi kaikki PartyLiten kynttilävahat on valmistettu korkealuokkaisesta vahasta , mikä tuottaa parhaan tuoksuelämyksen.

100-­vuotisen kokemuksen ansiosta PartyLite luo parhaita laatukynttilöitä, jotka luovat kotiisi houkuttelevaa tuoksua ja kutsuvaa kynttilänvaloa. Turvalliset, puhtaasti palavat ja pitkäkestoiset kynttilät ilostuttavat jokaista.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun

Kuvagalleria